Udtalelser

læs hvad tidligere deltagere siger

Hej Peter og Mette

At bruge lidt af vores sommerferie i Danmark hos jer var en fantastisk beslutning. Vi fik udvidet vores grænser uden på noget tidspunkt at få dem overskredet. Vi følte os trygge mens vi udforskede hinanden. Vi blev fyldt med ideer til fortsat udvikling. I er super instruktører og værter. Det velplanlagte program var fleksibelt nok til at I kunne justere øvelserne lige netop til os, og I sørgede også for at alt andet fungerede perfekt. Knitrende brændeovn, skønt værelse, dejlig mad, vandring i plantagen og på heden. Tak! Også for de mange gode samtaler, som var med til at gøre opholdet inspirerende og motiverende. Det var en vidunderlig oplevelse at få tre dage med uforstyrret fokus på samvær og livsglæde. Vi kommer helt sikkert igen. Vi kan anbefale opholdet til alle par, uanset om de lige har mødt hinanden eller - som os - har været sammen i over tredive år.

kh K og L


Hej og tak for sidst
   Fordi I havde sørget for at sætte rammen for, at vi kunne læne os tilbage og bare nyde hinanden uden at skulle tænke på madlavning og oprydning, gjorde det at vi kunne slappe af og mærke en samhørighed vi godt vidste vi havde i vores forhold, men som blev yderligere forstærket. Vi blev bekræftet i at det vi i forvejen havde i vores forhold var helt rigtigt og så fik vi bygget noget ekstra på, som vi kan bruge herhjemme, ved hjælp af jeres kyndige vejledning. Vi er to meget åbne mennesker og det, at vi var heldige at lande i en gruppe med mennesker der også var åbne gjorde weekenden helt utroligt stærk. Vi behøver ikke være anonyme, det bestræber vi os på ikke at være og vi ser frem til en part to.
  De kærligste hilsener

Anja og Thomas


Vi kom til kurset  med forventninger om at lære nye "tricks" samt bedre massage- og berøringsteknikker. Vi gik derfra med lyst til og muligheder for at gøre fores forhold endnu bedre. Vi lærte at sætte farten ned, at vi ikke skal nogen steder hen, at holde om bare kan være fantastisk og at vi er på rette vej, men kan gøre det endnu bedre. Peter er en instruktør der igennem et fantastisk veltilrettelagt program virkelig kommer helt ind på deltagerne og han gav os nogle spændende overraskelser og nye dejlige værktøjer med hjem.

kh T og H


Kære Peter og Mette
Tusind tak for jeres åbenhed i trygge rammer.
Vi har netop talt om på vejen hjem, mætte, glade og fyldt, at vi nok vil være og finde med en tilmelding til et par kursus for øvede i sensommeren Men nu først mere øvning og masser af god fælles energi.
Det er utrolig givende at kunne blive inspireret af jer.  
Kh T

              

Tak til jer begge to for endnu en dejlig weekend .
Det var tredie gang for os, og vi mærker begge to hvordan vi får frigivet vores energi mere og mere.
De faste rammer og tryghed er essentielt i at vi får så meget ud af det og kommer igen og igen.
Glæder mig til at se jeres nye sted i sommertøj  
Kh J

Tak for en rigtig go og fantastisk weekend 


Jeg synes det har været fantastisk med energien og med jeres ledelse.

Det med at cirkulere åndedrættet er noget af jeg vil tage med hjem.

Jeg har mødt en masse dejlige mennesker ... det har været skønt.

Vi glæder os til en anden god gang.

Det hele gør det... musikken, brændeovnen, lyset... fedt dejligt!

Vi tager hjem med mere energi og tænker at det er rigtigt den sti vi er på.

Bare det der med at trække stikket ud og bare have en hel weekend for os.

Forventningerne var på forhånd at vi skulle på kæresteweekend og skulle udforske vores forhold, men vi har fået meget mere med herfra.

At bevare min integritet er vigtigt for mig, men her har jeg fået udvidet grænserne for min integritet.

Vi har opnået at være sammen på måder vi måske ikke havde troet vi kunne være sammen på. Som par i et rum med andre mennesker.

Den oplevelse jeg havde i dag med massagen var helt ekstremt over forventning. Jeg havde ikke forventet at få så meget ud af det. Det var helt vildt. Det skal vi lave mere af.

Det vi også har fået ud af det er at vi indimellem skal blive bedre til at aftale rollefordelingen Kvinde-Mand derhjemme. For netop at sige 'Nu slipper jeg kontrollen og nu er det dig der tager over og bestemmer'

Øve os i at gøre det.

Jeg skal i hvert fald øve mig i at være i den feminine side.

Det er noget der giver os noget, det kan vi mærke.

Jeg gav fuldstændig slip under den massage. Jeg behøver ikke blive bundet, for jeg kan slippe mig selv virtuelt.

Alt det andet har været flødeskum og det har været en fantastisk weekend.

Vi har fået genbekræftet at vi er nødt til at sætte tid af til hinanden, måske ovenikøbet sætte det i kalenderen.

Jeg var meget glad for Mettes massagedemonstration. For jeg fik lyst til at gøre det via den inspiration. Jeg ved godt at det var svært lige der, så det var heldigt at den kom lige der.

Jeg kan godt lide at formålet med massagerne ikke er at få skubbet den seksuelle energi men snarere at skabe kontakt. Jeg kan godt lide at jeg ikke skal få ham helt op og ringe. Det var en dejlig og legende tilgang.

Det intense samvær nyder jeg meget. Det er godt at blive i kontakten på en voksen måde og bruge sin vilje til det.

Det var en meget intens oplevelse med den massage. Jeg har før prøvet at tude og blive påvirket, men dette var en helt tryg måde som bare blev ved og ved. Jeg var overhovedet ikke flov over mig selv. Jeg var helt indeni mig selv og lagde slet ikke mærke til de andre mennesker i rummet. Der gik hul på noget indeni mig så jeg virkelig kun mærke mig selv som ikke nogensinde før. Det var faktisk en stor lettelse i mig som jeg følte. Jeg tror det var lettere for mig at komme ud med det i dette her forum, end hvis det nu skulle have været hjemme. Fordi stemningen og det hele ... det er der jeg bare i det rum her. Der bliver ikke kigget skævt på en her. Så det var en kæmpe oplevelse ... det var det.

For mig var det en stor oplevelse. Jeg åbnede en dør ind til sanselighed og jeg troede at jeg vidste hvad det var. Og det kunne gå begge veje, enten at vi holder her, eller ja tak vi fortsætter. Nysgerrigheden blev vakt.

For mig er sanselighed den der intimitet og stærke nærhedsfølelse som vi fik sammen. 

Jeg synes det har været godt. Vi er i forvejen gode til at bruge hinandens kroppe til at finde nydelse. Men det at der er sat en ramme om det og at der er sat tid af, det er noget af det vi i hvert fald vil tage med herfra.

Han er god til i forvejen at forberede med levende lys og varm madras, men det ender altid i sex. Og her har vi jo prøvet at det slet slet ikke er nødvendigt. Det kan være akkurat lige så dejligt, ja ligefrem endnu skønnere at vi ikke skulle noget bestemt sted hen.

Så vi kan godt berøre hinanden uden at det skal ende med at vi har sex, og det er jeg faktisk lidt overrasket over at han var i stand til at styre sig.

Det der med at i jeres øvelser, der var en af os der var commited til at styre det og har overblikket. Og det har vi ikke været gode.

Jeg lever en stor del af tiden i mit hoved, så en af tankerne med at tage på kursus var netop at vi skulle lære at det er ok at slå hjernen fra engang imellem. Det der med at være tilstede og bare nyde nuet, det har jeg i hvert fald normalt svært ved.

Jeg har på denne weekend været helt dernede hvor nu er der fuldstændigt tanketomt. Nu er der ikke flere tanker tilbage. Og det har været fedt at nå dertil at det bare er musikken, stemningen og det af blive taget sig af.

Sådan en weekend her hvor det ikke er udløsningen, men det er indsigten, muligheden for en rejse hvor der ikke er et mål. Der er kun den rene nydelse. Det synes jeg har været fantastisk.

Jeg nød rejsen, netop fordi I sagde at der ikke behøver være rejsning. Hvis ikke I havde sagt det, så tror jeg ikke jeg i så høj grad havde nydt det. Det fjernede en byrde fra mig som jeg så tit har haft med mig. Jeg er dybt taknemmelig for at I fjernede den barriere.

Jeg ved godt at jeg skal denne tantravej for at lære at slippe kontrollen.

Vi har virkelig fået nogen eyeåbnere i denne weekend. Det er ting vi godt vidste lidt i forvejen, men det er bare blevet virkeligt synligt for os. Det er blevet ret håndgribeligt hvad vi kan gøre ved det.

Det har været så fedt bare at få lov at tale og at det var styret.

Og jeg har fået bekræftet at jeg holder så meget af langsomheden. Vi er blevet klar over at vi har meget forskelligt forståelse af hvad langsomhed er. Det som jeg synes er hurtigt det synes han er langsomt. Det har været fedt at få øje på.

Og det at der ikke var noget vi skulle nå. Altså at der ikke var noget bestemt mål. Hvis vi ved at dette her skal føre til sex, så er det virkeligt noget som kan ødelægge det for mig. Det blokerer for mig.

Det har været fantastisk i denne her weekend at vi bare skulle gøre det vi havde lyst til. En nydelsesweekend uden noget fast mål.

Mærke og blive mærket
Hudsult blev vækket og delvist tilfredsstillet
Mer - Bare mer!
Lækkert tempo, trygt rum
Havde mig selv med hele vejen
Følte mig superfavnet
Meget lækker sanselig oplevelse af at kunne give og ikke kun 'gi for at få'
Megameget nydelse i det lækre ved at røre ved et andet menneske
Energien blev indeni mig så beholdt kærligheden til mig selv.
Forbavset over hvor hurtigt det er muligt at tviste ind i nærvær med en eller anden og at det er ligegyldigt hvem det er.
Oplevede at øvepartner bare er 'en anden energisjæl'.
Troede tidligere at jeg skulle kende folk rigtigt rigtigt godt godt før jeg kunne have 100% tillid
Bare Energi, Kærlighed, Nærvær, Nærhed.
Det er meget smukt og helt vildt ægte... og det er gratis
Generelt en kæmpe oplevelse at rummet var afsexualiseret. Ingen bedømmelser på den måde. Jeg er normalt meget sexuelt drevet i energierne. Spændende at opleve at jeg kunne tømme mit hoved helt for det.
Mega lækkert.
Blev opmærksom på min frygt for at overskride andre menneskers grænser. Det er noget jeg skal have fokus på.
Fantastisk oplevelse, helt sikkert.
Opdagede at jeg turde give mig helt hen.
Opdagede at om jeg giver eller modtager er ikke så vigtigt.
Man får og giver i begge situationer.
Jeg synes det var fantastisk at kunne forbinde mig med andre mennesker.

Det har været en dejlig weekend

Tak til Jer for at facilitere nogen fine øvelser på en god måde og med gode grænser

Gode forklaringer og en god opbygning.

Faktisk bygge på, bygge på og så slutte med i dag med  massage.

Jeg har personligt fået meget ud af at prøve jeres form for sanselighed  hvor man prøver at undgå at komme over i det seksualiserende. Jeg kender selv kun hjemmefra til den tantra hvor det meget hurtigt bliver ret seksuelt, så jeres form var ny og det har jeg lært rigtig meget af i denne her weekend.

Jeg har på forhånd været rigtigt spændt på hvordan workshoppen var skruet sammen. Forholdene, maden diciplinen, undervisningen og sammenholdet. Og det må jeg sige, det har bare gledet hele vejen igennem. Det har været en rigtig god weekend.

Bare ja tak og mer! Jeg kommer helt sikkert igen.
Jeg har lært meget. Og jeg har lært at der er forskel på den seksuelle energi og den sanselige energi. Og jeg kunne godt tænke mig engang at det smeltede sammen både rystelserne og den indre varme. 
 Og det har været fedt at sætte fokus på noget mere energetisk og det kan jeg mærke at jeg skal noget mere af.
Det har været fantastisk og jeg har fundet den ro i kroppen igen som jeg også fik sidste gang.

Jeg har fået en god oplevelse og forståelse for mig selv uanset hvem jeg har haft som øvemakker. Der har været et godt flow og det har været tydeligt hvad man skulle. Øvelserne var for korte og måtte gerne have været meget længere. I det hele taget er weekenden for kort. Alt for kort tid.

Stor ros at I gør det i et tempo så alle er komfortable.
Jeg har været mere åben end jeg ser mig selv.
Dejligt at føle den der forbundethed med andre mennesker og at det det er så nemt.
Jeg blev opmærksom på at mærke mine egne grænser og faktisk handle på dem på en stille rolig og centreret måde.
Jeg blev bevidst om at lytte til den stemme indeni som fortæller at hov her er en grænse.
Den dør der før var på klem er nu helt åben. Jeg er blevet bekræftet af mere fysisk kontakt.
Vi skal lave mere  sammen.
At være i kroppen og sanseligheden.
Det er vigtigt at være sammen om det.
Fantastisk oplevelse at mærke andres hænder på kroppen.
Nye døre åbner. Jeg er blevet bekræftet i at dette rum giver mig energi nærhed og fællesskab. Jeg blev overrasket over berøring med håndflader, og hver meget energi der sidder i dem.
At føre og blive ført og at blive guidet. Det kan jeg lide.
Det er meget for mig at være i den ene eller anden rolle. Det er meget vigtigt for mig at være enten i den nydende eller i den beskyttende rolle. Det er svært at være i begge på samme tid.
Jeg nyder roen i forhold til en travl hverdag. Nu føler jeg at det der travlhed, det kan bare komme an. Jeg føler mig fuldstændigt omsluttet. Det er rart at roen med fra niveau et og to og ikke starte på en for voldsom måde.

Jeg kan godt lide at I adskiller det mentale og det kropslige. Det er dejligt og nyt for mig at mærke mange mande og kvindehænder på krop samtidigt.

Super god oplevelse. Mærke varmen så mange steder på kroppen.

Alle de forpligtelser som til dagligt cykler rundt i hovedet, og de var bare væk.

Den tyngde og tryghed vil jeg prøve skabe for os hjemme i vores hverdag.

Jeg fik kontakt til stilletid til mig selv og meditationen. Det har været fantastisk at møde så mange fremmede mennesker i et rum der var så fyldt med tillid. Og gå så åbent ind i så mange øvelser uden de sædvanlige forbehold som jeg kender. Og det sker kun fordi rammerne er til det.