VALENTINES WEEKEND FOR PAR

2022-01-26

VALENTINES WEEKEND I KÆRLIGHEDENS TEGN


 Giv din partner og jeres parforhold en varm gave i anledning af den snarlige Valentinsdag.
Dyrk kærligheden, nærheden og sanseligheden jer to sammen på denne weekend for 3-6 par.

Omgivelser langt ude den i store skov, hærvejen, heden, søer og i det gryende forår. Måske tager I vandrestøvlerne med og får i tilgift en gåtur i tosomhed. 
Hvis I er nysgerrige på sanselig berøring og mangler svar på nogle af nedenstående spørgsmål, er denne weekend noget for jer.

Hvad er sanselighed og sanselig elskov ?
Er sanseligt parforhold noget for os?
Hvordan passer jeg på mine, dine og vores grænser og hvordan kan vi samtidig udvide vores grænser?
Hvordan kan sanselig berøring udvikle vores parforhold?
Kan vi lære at mestre den stærke energi i kroppen under intimitet ?
Hvordan kan sanselig berøring give mere passion og gnist i hverdagen?
Er sanselig berøring en slags mindfulness?

Hvis I kunne tænke jer at afprøve kropslige sanselige øvelser i trygge og professionelle rammer og samtidig få en oplevelse på egen krop og med egen partner, så er denne weekend for jer.

Citater fra tidligere deltagere

" Hej og tak for sidst Fordi I havde sørget for at sætte rammen for, at vi kunne læne os tilbage og bare nyde hinanden uden at skulle tænke på madlavning og oprydning, gjorde det at vi kunne slappe af og mærke en samhørighed vi godt vidste vi havde i vores forhold, men som blev yderligere forstærket. Vi blev bekræftet i at det vi i forvejen havde i vores forhold var helt rigtigt og så fik vi bygget noget ekstra på, som vi kan bruge herhjemme, ved hjælp af jeres kyndige vejledning. Vi er to meget åbne mennesker og det, at vi var heldige at lande i en gruppe med mennesker der også var åbne gjorde weekenden helt utroligt stærk. Vi behøver ikke være anonyme, det bestræber vi os på ikke at være og vi ser frem til en part to.
 De kærligste hilsener Anja og Thomas"

" Vi gik derfra med lyst til og muligheder for at gøre fores forhold endnu bedre. Vi lærte at sætte farten ned, at vi ikke skal nogen steder hen, at holde om bare kan være fantastisk og at vi er på rette vej, men kan gøre det endnu bedre. Peter er en instruktør der igennem et fantastisk veltilrettelagt program virkelig kommer helt ind på deltagerne og han gav os nogle spændende overraskelser og nye dejlige værktøjer med hjem.
kh T og H"

Grib chancen - det er en enestående mulighed for at træde ind i et nyt univers af kærlighed, bevidsthed, nærvær og intimitet.

HVORNÅR: 19-20. februar 2022, med 2 muligheder for deltagelse nemlig

A) 19/2 kl. 10.00 til 19/2 kl 19 Eller
B) 19/2 kl. 10.00 til 20/2 kl 15

PRIS:
A=3500 kr/par  B=4900 kr /par
Prisen er inkl. fuld forplejning og
B) er inkl logi på dobbelt værelse


SANSELIGT PARFORHOLD ER


Giv slip på målorienteret samliv og lad jer inspirere til værensbaseret og sanselig intimitet.
Bliv inspireret til at give og modtage massage indenfor parforholdet. Forbedret grundlag for jeres parforhold som gavner både jer selv og jeres øvrige familieliv. Oplev måske at blive genforelskede i hinanden og i livet sammen. Genskab den dybe forbindelse som I havde engang. Lær inspirerende øvelser at tage med hjem i jeres fremtidige samliv Inspireres til at indrette særlig rum og sætte tid af til sanselig praksis i jeres hjem.

RO FRED OG NATUR VELKOMMEN 

Det med småt..............
1.Skulle denne weekend blive aflyst på grund af corona restrektioner vil indbetalt kursusgebyr blive refunderet. 
2. Overnatning m morgenmad fra fredag-lørdag er muligt mod betaling
3. I arbejder som par tæt og intimt, decideret elskov er dog hjemmearbejde og foregår således IKKE i undervisningsrummet
4. Individuelle behov aftales på forhånd (noget særligt om jer og jeres relation, kost, overnatning, afrejse/ankomst tidspunkt, allergier mm)